Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Γενικά

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεσμεύεται στο απόρρητο των πελατών της. Η Terracom λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα, για την προστασία και διασφάλιση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιλαμβάνει οδηγίες για το πώς η Terracom χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες τις οποίες οι χρήστες παρέχουν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε υπηρεσία μας , αποδέχεστε τους όρους της δικής μας Πολιτικής Απορρήτου.

Προσωπικές Πληροφορίες

Στις φόρμες Επικοινωνίας και Εγγραφής συλλέγουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα ή τα αιτήματά σας, να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες, να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας στις ιστοσελίδες ή να στείλουμε ενημερώσεις ή ειδοποιήσεις για τις Υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Ανώνυμη Πληροφορία

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συλλέγει τεχνικές πληροφορίες από τον περιηγητή του διαδικτύου σας (Web browser). Αυτό περιλαμβάνει τις σελίδες που επισκεφτήκατε, πόση ώρα δαπανήθηκε στην ιστοσελίδα της Terracom ανά επισκέπτη, το λειτουργικό σύστημα, την έκδοση του περιηγητή διαδικτύου (Web browser), τη σελίδα αναφοράς (referringsite) και όποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιήθηκαν για να βρεθούν οι ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιλαμβάνουν κάποια αναφορά στις προσωπικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν μόνο να αξιολογηθούν από την Terracom και να χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό την καταγραφή επισκέψεων στις ιστοσελίδες της, την βελτίωση εμπειρίας, περιεχομένου και τη διάταξη των ιστοσελίδων. Με τη χρήση των ανώνυμων πληροφοριών, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μπορεί να ταυτοποιήσει ελαττώματα στην Υπηρεσία και επομένως, να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των Υπηρεσιών της.

Τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Γενική Ρύθμιση Προστασίας των Δεδομένων 2016/679 (General Data Protection Regulation -GDPR) έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία μπορείτε να ασκείτε ή να τα λαμβάνετε σε μια δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανές μορφή ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντάς μας το αίτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Τα αιτήματά σας θα διεκπεραιωθούν μέσα σε 30 μέρες.

Μπορείτε επίσης ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα κάνοντας είσοδο στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο “Επεξεργασία”.

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δεσμεύεται να διατηρήσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπιστευτική. Δεν πουλάμε, νοικιάζουμε ή κάνουμε leasing τη λίστα των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των χρηστών μας ή διαφορετικά, αποκαλύπτουμε τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των χρηστών σε κανέναν άλλο. Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των χρηστών μας αποκλειστικά για να μεταφέρουμε τις πληροφορίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε αυτούς. Σεβόμαστε την προσοχή και το χρόνο σας, ώστε να περιορίσουμε τη συχνότητα της αποστολής του διαφημιστικού μας υλικού σε μια λογική ποσότητα.

Συλλέγουμε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία στη σελίδα μας μέσω φορμών επιβεβαίωσης. Με την υποβολή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια φόρμα συμμετοχής, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, ενημέρωση συστήματος, προσφορές, συμμετοχή της εταιρείας σε εκθέσεις και εκδηλώσεις ή κρίσιμες άλλα θέματα.